Reguliere trainingen bij Seishikan zijn er op maandagavond en woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur aanwezig om 19.30 uur) en zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur (08.30 uur aanwezig).

‘You are welcome to leave’
Tendoryu Aikido is niet voor iedereen, hoewel de lessen voor iedereen toegankelijk zijn met of zonder krijgskunst ervaring.

Waarom is Tendoryu Aikido niet voor iedereen?
Een Samurai die ondanks zijn technische vaardigheden geen zelfkennis had en een laag omgevingsbewustzijn kon rekenenen op een minimale kans van overleven. Wij leven nu in een andere omgeving dan de Samurai van vroeger in het feodale Japan. En toch hebben wij net als de Samurai ‘de waan van de dag’ door te komen en tegelijkertijd in staat zijn ons zelf effectief te verdedigen.

training_paginaIn essentie komen de lessen neer op het streven naar ‘perfecte zelf controle èn een alerte staat van zijn’ met als doel werkelijke vrijheid ervaren. Dit doen wij door ons onder te dompelen in waza. Waza zijn gevechtstechnieken die uitgevoerd worden door lichamelijke precisie en de juiste mentale geestesinstelling.
Vanuit ervaringen in Japan volgen wij deze Budo instelling in onze Dojo. Durf jij die uitdaging aan en ben jij bereid om:

  • Jezelf aan te durven kijken in de spiegel
  • Eerst jezelf te overwinnen dan pas de ander
  • Jezelf te verdedigen vanuit eigenwaarde

Klik dan hier voor uitgebreide informatie over Tendoryu Aikido. Wij hebben de mogelijkheid voor een gratis proefles en een strippenkaart van 9 introductielessen. Deze kost €25.

terug naar startpagina